24-uurszorg

Zorgtrium biedt 24-uurszorg op maat. Op basis van een goede relatie tussen cliënt en zorgverlener. Van beide kanten wordt verwacht dat hierin wordt geïnvesteerd. Vertrouwen en wederzijdse acceptatie zijn belangrijke kernwaarden en voorwaarden. We leggen niemand verplichtingen op, maar van vrijblijvendheid is ook geen sprake. Wel van wederzijds commitment, waarbij jij en wij ons best doen om stap voor stap toe te werken naar jouw zelfredzaamheid. Zonder dat we strenge (huis)regels opleggen, bieden wij je de structuur waaraan je behoefte hebt. Zo maak je kennis met onze drie belangrijkste kernwaarden: rust, regelmaat en reinheid.

Onder een rustige omgeving verstaan we een schone, opgeruimde kamer, maar ook dat er niet te veel harde geluiden tot je komen van bijvoorbeeld de televisie of een computer. Hoe minder prikkels je gedurende de dag moet verwerken, hoe meer energie je de volgende dag hebt. Regelmaat is niets anders dan herhaling. Dat lijkt saai, maar je merkt dat, als je iedere dag op dezelfde tijd opstaat, eet, naar je werk of naar school gaat en gaat slapen, dit jou de nodige houvast en structuur geeft om verder te werken aan je zelfvertrouwen.

Reinheid heeft alles te maken met persoonlijke hygiëne en lichamelijke verzorging. Denk daarbij aan douchen of scheren, maar ook het verzorgen van je haar en je nagels. Je merkt dat je lekkerder in je vel zit als je ook je uiterlijk goed verzorgt. Als je wilt, kunnen wij je tips geven over persoonlijke verzorging.

Samen kunnen we ook op zoek naar een voor jou zinvolle dagbesteding, zoals sport, het volgen van een opleiding of werk. Zo helpen we jou bij het vinden van begeleid werk in bijvoorbeeld een wasserette of bij een schildersbedrijf.

Vanuit twee met elkaar in verbinding staande herenhuizen in een rustige wijk in Arnhem, dichtbij het Sonsbeekpark, bieden we passende intramurale zorg. Je hebt hier je eigen kamer inclusief voorzieningen als tv en internet, maar je woont ook samen met andere cliënten van Zorgtrium.

Met hen deel je andere ruimtes, zoals de keuken, douche en toilet. De zorg die je in onze huizen krijgt, is volledig afgestemd op jouw specifieke behoefte. Het belangrijkste is dat jij je bij ons veilig en thuis voelt. Als dat het geval is, kunnen we werken aan een duurzaam herstel.Beschermd Wonen


Een woonvoorziening waar je 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning kunt krijgen van onze toegewijde zorgprofessionals.

Meer informatie


Beschermd Wonen+


Dreig je tussen ‘wal en schip’ te raken? Dan bieden wij beschermd wonen+. Dit is een tussenfase, een eerste stap op weg naar zelfredzaamheid.

Meer informatie


Ambulante hulpverlening


Is een 24-uurs woonvoorziening te intensief? Wellicht biedt ambulante hulpverlening een uitkomst.

Meer informatie


Crisiszorg
 


Er is altijd minimaal één kamer in onze huizen beschikbaar voor crisisopvang voor een periode van minimaal 2 dagen tot maximaal 6 weken.

Meer informatie
parallax background
 
 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op. Wil je je direct aanmelden, gebruik dan onze aanmeldprocedure.

Aanmeldprocedure