Onze zorg

Zorgtrium heeft een unieke aanpak. Deze aanpak slaat vooral aan bij de doelgroep die bijna nergens anders te plaatsen is.
Welke doelgroep bedoelen wij? Dit zijn jongeren en (jong)volwassenen met gedragsproblemen, delict gedrag, hechtingsproblematiek en overige psychosociale problemen veelal vanuit een divers culturele achtergrond. Hoe is onze aanpak? Allereerst forceren wij niet in onze aanpak. Onze aanpak is juist heel organisch en presentie gericht. Onze doelgroep voelt zich daarom ook gezien en begrepen. Wij zijn integer en willen oprecht het beste voor ze ondanks dat onze benadering soms streng en directief kan zijn. Onze kracht is juist dat wij vanuit onze achtergrond en persoonlijke ervaring aansluiting vinden bij hen. De combinatie van relationele afstemming en bevoegd en bekwaam zijn maakt het dat wij meetbare resultaten boeken.
Wat zetten wij hiervoor in? Begeleiding en behandeling.
Onze zorg


Begeleiding


Zorgtrium is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een complexe hulpvraag. Wij begeleiden niet alleen jongeren, maar we begeleiden jongvolwassen, volwassenen en gezinnen. Wij bieden hiervoor 24 uurs verblijfszorg en ambulante zorg.

Behandeling


Zorgtrium biedt behandeling aan jongeren, jongvolwassenen individueel als ook aan het systeem. De behandeling wordt altijd afgestemd op de hulpvraag van de cliënt en hun systeem. Wij bieden zowel behandeling aan de cliënten binnen onze 24 uurs verblijfszorg als ook ambulant.Onze Wachttijden


Begeleiding: geen wachttijd

Behandeling: geen wachttijd

Verblijf: geen wachttijd

Op dit moment heeft Zorgtrium gelukkig geen wachttijden en blijven wij er hard aan werken om dat ook zo te houden. Je kunt dus direct geholpen worden. Dat neemt niet weg dat ook wij op momenten te kampen kunnen krijgen met wachttijden. In dat geval zullen wij er alles aan doen om een tijdelijk alternatief te vinden voor jou. Neem daarom contact op met onze Zorgmanager op telefoonnummer 0858769177 of 0641694881 voor de meest actuele informatie.
parallax background

Benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Neem dan snel contact met ons op of meld je direct aan!

Aanmeldprocedure