Werken bij Zorgtrium

Zorgtrium is een jonge organisatie en volop in ontwikkeling. Bij Zorgtrium krijg jij de ruimte om mee te helpen, mee te denken en mee te bouwen. Hiermee ontwikkel je zowel jezelf als Zorgtrium. Samen met onze cliënten werken we toe naar een situatie waarin zij zelf de controle over hun eigen leven (terug)krijgen. Je werkt met professionals die hart hebben voor de zaak en die samen het werk leuk en betekenisvol maken!


Ben je niet op zoek naar een specifieke vacature dan mag je altijd een open sollicitatie sturen. Mail ons op solliciteren@zorgtrium.nl en wij nemen contact met jou op.
Ben je integer, flexibel, stressbestendig en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Dan zijn wij op zoek naar jou!


Vacatures

Zorgtrium is op zoek naar een Groepsbegeleider als versterking van het team in ons fasehuis. Wij zijn op zoek naar een integere begeleider die de maximale aansluiting kan vinden bij onze bewoners. Ben je integer, flexibel, stressbestendig en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik hier voor de vacature Groepsbegeleider MBO
Zorgtrium is op zoek naar een Groepsbegeleider als versterking van het team in ons fasehuis. Wij zijn op zoek naar een integere begeleider die de maximale aansluiting kan vinden bij onze bewoners. Ben je integer, flexibel, stressbestendig en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik hier voor de vacature Groepsbegeleider HBO(SKJ)
Aanmeldprocedure