Voor wie?

Ben jij 16 jaar of ouder? En heb jij moeite met zelfstandig wonen, relaties en het omgaan met financiën? Of heb je een licht verstandelijke en/of psychische beperking, problemen bij het zoeken naar en het behouden van werk of het deelnemen aan sociale activiteiten? Wij kunnen je hierbij helpen. Maak snel een afspraak met ons.

Ons doel is om jou een zo zelfstandig mogelijk bestaan te bieden binnen de mogelijkheden die je hebt. Dat willen we bereiken door jou een veilige woonplek in een stabiele omgeving te bieden. Om in aanmerking te komen voor begeleiding bij Zorgtrium stellen we geen specifieke eisen. We kijken naar jouw individuele situatie en jouw toekomstperspectief. Zit een verslaving of een psychische en/of psychosociale beperking je in de weg? En wil je hieraan werken? Of heb je hulp nodig bij je persoonlijke verzorging? Zorgtrium kan je hierbij ondersteunen. Met elkaar gaan we aan de slag om jou meer zelfvertrouwen te geven en je zelfstandigheid te vergroten.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij denken niet in beperkingen of problemen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Stel je hebt een licht verstandelijke beperking. Dan kan het zo zijn dat jij in je dagelijks leven moeite hebt om dingen voor jezelf te regelen, zoals het vinden van werk, het betalen van rekeningen en zorgen voor je huishouden. Wij kunnen je ondersteunen om deze zaken op de rit te krijgen, zodat je in staat bent om zelf de regie te voeren over je eigen leven.

Samen met jou gaan we aan de slag en stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Wij kijken dan naar wat je (nog) niet kan maar vooral ook naar wat je wel kan en wil. Daar gaan we dan mee aan het werk.

Dat doen we door voor een stabiele thuisbasis te zorgen. In een omgeving waarin je alle rust hebt en krijgt om je leven meer structuur te geven. Door dingen te doen die voor jou zinvol zijn. Zoals het vinden van passend werk of het volgen van een opleiding op jouw niveau. Wij kunnen je daarbij helpen, door onder andere je te begeleiden bij het plannen van een zinvolle dagbesteding, het op orde krijgen van je financiële zaken of je te begeleiden naar een zelfstandige woonruimte.

Begeleiding op maat

Wij hebben een ruime ervaring met het begeleiden van mensen met een wisselende achtergrond en problematiek. Die hebben allemaal hun sterke/positieve kanten en hun leerpunten, maar omdat we elkaar respecteren en rekening houden met elkaar, kunnen we prima samenleven onder één dak.

Onze intensieve persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je weer grip krijgt op je leven en dat je met meer vertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Daar hebben wij ook jouw hulp bij nodig. En als jij het goed vindt, kunnen we ook mensen uit je omgeving, zoals familie, vrienden, hulpverlening of anderen hierbij betrekken.

parallax background

Benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Neem dan snel contact met ons op of meld je direct aan!

Aanmeldprocedure