VACATURE

Ambulant begeleider - Forensische zorg - Pools sprekend

Ambulant begeleider
Zorgtrium is op zoek naar een Ambulant begeleider forensische zorg die de Poolse taal machtig is. Wij zijn op zoek naar een integere begeleider die de maximale aansluiting kan vinden bij onze doelgroep. Ben je daarnaast flexibel, stressbestendig en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over je werk
Als Ambulant begeleider bij Zorgtrium ben jij het vaste aanspreekpunt van de cliënt. Je werkt samen met de cliënt vanaf de start aan zijn of haar doelen en onderhoudt nauw contact met het systeem. Binnen de forensische zorg werk je met een doelgroep die tussen wal en schip valt. Meebewegen en stevig in je schoenen staan is bij deze doelgroep van belang. Je analyseert de zorgbehoefte, de praktijk en de criminogene en beschermende factoren. Je legt doelen vast in een zorgplan en dat doe je samen met de cliënt, het netwerk en de reclassering.

Je werkt intensief samen met ketenpartners. Naast doelen zoals het verhogen van zelfredzaamheid ligt er nadruk op het voorkomen van recidive. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen caseload. Deze casuïstiek bespreek je tijdens het multidisciplinair overleg.

Over jou
Naast integriteit, flexibiliteit en stressbestendigheid kan je goed samenwerken met anderen en heb je een goed gevoel voor humor. Je staat sterk in jouw schoenen en weet wat het betekent om met onze doelgroep te werken. Daarnaast heb je vanzelfsprekend een afgeronde pedagogische MBO (3 of 4) of HBO-opleiding. Je moet kennis hebben van en ervaring met onze doelgroep. Je weet wat de sociale kaart inhoudt en hoe je rapportages moet opstellen.

Over ons
Zorgtrium is een jonge organisatie en volop in ontwikkeling. Bij Zorgtrium krijg jij de ruimte om mee te helpen, mee te denken en mee te bouwen. Hiermee ontwikkel je zowel jezelf als Zorgtrium. Je werkt met professionals die hart hebben voor de zaak en die samen het werk leuk en betekenisvol maken!

Jouw beloning
Je wordt beloond conform de CAO Sociaal Werk. Je beloning is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort onder andere een 13e maand. Voor ZZP’ers geldt een markconform uurtarief. Naast de beloning mag je rekenen op leuke uitjes en een gezellig team!

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer nu door je motivatiebrief en cv te sturen naar solliciteren@zorgtrium.nl. Voor meer informatie/vragen neem dan gerust contact op met Iliass Benatmach op +31615397301 | +31 85 8769177.