Wie zijn wij?

Zorgtrium bestaat uit een team van enthousiaste, betrokken en deskundige zorgprofessionals dat al het mogelijke doet om cliënten een veilige en vertrouwde woonomgeving te bieden. Samen met onze cliënten werken we toe naar een situatie waarin zij zelf de controle over hun eigen leven (terug)krijgen.

Even voorstellen: Karim Ben Atmach

Na mijn studie HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening succesvol te hebben afgerond, ben ik begonnen aan mijn avontuur in de zorg. Ik ben gestart binnen de jeugdzorg. Daar heb ik de mogelijkheid gekregen om alles wat ik tijdens de opleiding heb geleerd in praktijk te brengen. Na een aantal jaren te hebben gewerkt binnen een gesloten en open setting, besloot ik me meer te verdiepen in de pedagogische en didactische aspecten van mijn werk.

Die mogelijkheid kreeg ik door jongeren te leren hun kwaliteiten te leren ontdekken en zich verder te ontwikkelen. Zelf ben ik me ook blijven ontwikkelen, onder andere door de PABO te gaan volgen en mijn studie te combineren met een baan als leerkracht binnen het cluster 4 onderwijs bij de Hoenderloo Groep, gesloten jeugdzorg. Daarnaast ben ik voor verschillende uitzendorganisaties werkzaam geweest in de psychiatrisch-forensische zorg, gehandicaptenzorg en de jeugdzorg.

Even voorstellen: Aziz Ben Atmach

Na mijn opleiding MBO-SCW heb ik als jongerenwerker 7 jaar gewerkt bij jongerencentrum “De Madser”, onderdeel van Stichting Rijnstad in Arnhem. Daarnaast heb ik via verschillende uitzendorganisaties ervaring opgedaan in detacheringsfuncties binnen onder andere de jeugdzorg, psychiatrie, gehandicaptenzorg en verslavingszorg. Alles bij elkaar heb ik ruim 20 jaar ervaring binnen de zorg.

Vanuit mijn passie voor de zorg heb ik voor mezelf besloten om een kleinschalig beschermde woonvorm op te richten die past bij mijn missie en visie om jongeren en (jong)volwassenen te ondersteunen bij het vinden van de juiste balans in hun leven.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op. Wil je je direct aanmelden, gebruik dan onze aanmeldprocedure.

parallax background
 
Aanmeldprocedure