Over ons

Over ons

Onze missie en visie
Zorgtrium is er voor diegenen die tussen wal en schip belanden. Cliënten met verschillende problematieken die veelal vallen in een civielrechtelijk- of strafrechtelijk kader. Samen met onze cliënten werken wij aan ontwikkeling, zelfredzaamheid en/of zelfstandigheid. Dat doen we in hun eigen omgeving waar mogelijk, of in een van onze locaties waar nodig. We bieden onze cliënten perspectief op beter. Dat doen we altijd vanuit de overtuiging dat de cliënt zelf ook beter wil. Wat ze ook gedaan of meegemaakt hebben, als er motivatie is om het anders te willen aanpakken dan is het nooit te laat. Dat is waar we in geloven: waar een wil is, is een weg.

Ons team
Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers, een
regiebehandelaar, de backoffice en het management. Allemaal enthousiaste, betrokken en deskundige professionals die al het mogelijke doen om onze cliënten de juiste zorg te bieden.

Samenwerken met Zorgtrium
Keten- en contractpartners mogen van ons verwachten dat we flexibel en snel handelen. Altijd vanuit het belang van de client. We denken graag mee in oplossingen, ook als de casus niet passend is voor Zorgtrium. We hechten er veel waarde aan om transparant te zijn: in ons handelen en in onze communicatie.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen?

Neem dan snel contact met ons op of meld je direct aan!
Forensische zorg

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen?

Neem dan snel contact met ons op of meld je direct aan!