VACATURE

GROEPSBEGELEIDER HBO (SKJ)

Fasehuis Zorgtrium (Fulltime/parttime)
Zorgtrium is op zoek naar een groepsbegeleider als versterking van het team in ons fasehuis. Wij zijn op zoek naar een integere begeleider die de maximale aansluiting kan vinden bij onze bewoners. Ben je integer, flexibel, stressbestendig en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over je werk
Zorgtrium is een fasehuis gericht op jongeren vanaf 16 jaar met gedragsproblemen, psychische en/of psychosociale problemen en LVB-problematiek. In ons fasehuis bieden wij 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning aan onze jongeren. Jouw primaire taak is ervoor zorgen dat onze bewoners goede begeleiding hebben. Daarnaast ben je mentor van een aantal bewoners. Samen met onze orthopedagoog stel jij een zorgplan op aan de hand waarvan de begeleiding wordt uitgevoerd. Jij voert overleg en onderhoudt contact met de betrokken partijen. Uiteraard denk je anticiperend mee in de dagelijkse gang van zaken.

Over jou
Naast integriteit, flexibiliteit en stressbestendigheid kan je goed samenwerken met anderen en heb je een goed gevoel voor humor. Je staat sterk in jouw schoenen en weet wat het betekent om met onze doelgroep te werken. Daarnaast heb je vanzelfsprekend een afgeronde pedagogische HBO-opleiding met SKJ-registratie of de mogelijkheid om op korte termijn een SKJ-registratie aan te vragen. Je moet kennis hebben van en ervaring met onze doelgroep. Je weet wat de sociale kaart inhoudt en hoe je rapportages moet opstellen. Je bent tot slot bereid onregelmatige diensten te draaien.

Over ons
Zorgtrium is een jonge organisatie en volop in ontwikkeling. Bij Zorgtrium krijg jij de ruimte om mee te helpen, mee te denken en mee te bouwen. Hiermee ontwikkel je zowel jezelf als Zorgtrium. Je werkt met professionals die hart hebben voor de zaak en die samen het werk leuk en betekenisvol maken!

Jouw beloning
Volgens de CAO Sociaal Werk begin jij in schaal 7 en verdien je tussen de €2.501,- en €3.494,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je beloning hangt af van jouw ervaring. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort onder andere een 13e maand. Naast de beloning mag je rekenen op leuke uitjes en een gezellig team!

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer nu door je motivatiebrief en cv te sturen naar solliciteren@zorgtrium.nl. Voor meer informatie/vragen neem dan gerust contact op met Iliass Benatmach op +31683497515 | +31 85 8769177.