Jeugd & gezin

Wonen

Is begeleiden in de eigen thuisomgeving geen optie? Dan kunnen jongeren wonen bij Zorgtrium. Zo kort als mogelijk, maar zo lang als nodig. We vinden het belangrijk dat de jongeren verblijven in een zo thuis mogelijke woonomgeving. Jongeren zijn bij ons geen cliënten, maar bewoners en woonlocaties hebben altijd een huiselijke sfeer. Midden in de wijk of – als dat beter past bij de zorgbehoefte – in een prikkelarme omgeving.

Onze locaties

Sweerts

Op onze locatie Sweerts verblijven jongeren van 16 t/m 23 jaar met gedragsproblemen en bijkomende problemen. Jongeren werken aan hun eigen ontwikkeling en werken toe naar (een vorm van) meer zelfstandigheid. Jongeren keren bij het succesvol doorlopen hun traject op Sweerts terug naar huis of stromen door naar een Kamertrainingscentrum.

Sweerts de Landasstraat 81, 6814 DC Arnhem

De Hommel

Kamertrainingscentrum (KTC)

In KTC De Hommel wonen jongeren van 16 t/m 18 jaar die begeleid wonen op weg naar volledige zelfstandigheid. Jongeren stromen bij het succesvol doorlopen van het fasehuis door naar volledig zelfstandig wonen.

Johan Combéplein 2, 6828 BP Arnhem

De Groeiring

(via dochter zorgaanbieder Scaly)

In De Groeiring bevindt zich een kleinschalige behandelgroep voor jongeren met ASS-problematiek en een crisisgroep. In beide groepen wonen maximaal 6 jongeren van 12 t/m 18 jaar.

Laan van Eikenhof 8, 7351 DB Hoenderloo

De Stut

(via dochter zorgaanbieder Scaly)

In De Stut bevinden zich twee kleinschalige behandelgroepen. Een kleinschalige behandelgroep voor jongeren met externaliserende problematiek met ruimte voor 6 jongeren van 12 t/m 18 jaar. En een Intensieve kleinschalige behandelgroep (IKB) voor jongeren met meervoudige problematiek met ruimte voor maximaal 4 jongeren van 12 t/m 18 jaar.

Wesselplantsoen 15, 7351 DE Hoenderloo